Energy Saving Tip

tip1
tip2
tip3
tip4
tip5
Tip 6 The gas bill
Tip 7 Injection molding part 1
Tip 8 Injection molding part 2
Tip 9 Injection molding part 3
Tip 10 Extrusion part 1

health and safety hints + tips

Nr. 1 - Machine Safety - Νοέμβριος 2015
Nr.2 - Chemical Safety Labeling - Δεκεμβριος 2015
Nr.3 - Prevention of Musculoskeletal Injuries- Ιανουάριος 2016
Nr. 4- Lock out tag out - Φεβρουάριος 2016
Nr.5-Ergonomics Safety at Warehouses-Μάρτιος 2016
Nr.6-Leaflet for first aid-Απρίλιος 2016
Nr. 7-Εργασία και Ηλεκτρικό Ρεύμα
Nr.8 - Οδηγίες προφύλαξης από τον καύσωνα
Nr.9 - Ασφαλής χρήση περονοφόρων οχημάτων σε Αποθήκες
Nr.10 - Φαρμακείο πρώτων βοηθειών
Nr.11- Έλεγχος Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων – ΕΛΟΤ HD 384
Nr.12 - Σταθεροί Προφυλακτήρες στα μηχανήματα
Nr. 13- Εργασία με Ασφάλεια σε Φορητές Κλίμακες
Nr.14- Ράφια Αποθήκευσης Υλικών

Students’s Corner

Nr. 1 - Σειρά συσκευασιών προϊόντων graffiti
Nr. 2 - Δημιουργικός σχεδιασμός συσκευασιών για γυναικείο άρωμα
Nr. 3 - Δημιουργικός σχεδιασμός συσκευασιών για τυροκομικά προϊόντα του Μετσόβου
Nr. 4 - Τουριστικό παιχνίδι γευσιγνωσίας οίνων Σκάκι: Greek wines gift pack
Nr. 5 - Μελάνια και Επιστρώσεις
Nr. 6 - Δημιουργία brand για συνεταιρισμό παραγωγής τοπικών προϊόντων της Κρήτης
Nr. 7 - Σχεδιασμός και υλοποίηση συσκευασίας για μπύρα μικρού επαρχιακού ζυθοποιείου.
Nr. 8 - Σχεδιασμός Συσκευασίας Μπαχαρικών
Nr. 9 - Σχεδιασμός Συσκευασίας ζυμαρικων
Nr.11 - Συσκευασία φρέσκων φυστικιών-poster
Nr.12 - Διαχείριση της ποιότητας του ελαιολάδου
Nr.13 - Επίδραση Υλικών Συσκευασίας σε Ελληνικά Κρασιά-poster
Nr.15 - Δίσκος Βινυλίου
Nr. 16 - Milk Study Packaging vs Light Exposure
Nr. 17 - Smart Packaging TTI Application
Nr. 18 - SMEs Training on Smart Packaging
Nr.19 - Consumers Training on Smart Packaging
Nr. 20 - Διεθνής Έκδοση Μικροβιολογίας Τροφίμων
Nr. 21 - Μικροβιολογία Τροφίμων
Nr. 22 - Μικροβιολογικές Αλλαγές
Nr. 23 - Συσκευασία Τροποποιημένης Ατμόσφαιρας
Nr. 24 -Σχεδιασμός Προιόντων Ελληνικού Goji Berry
Nr. 25 - Σχεδιασμός Σειράς Συσκευασιών Ορυκτέλαιου
Εδώδιμες μεμβράνες με αντιμικροβιακά
Εδώδιμες μεμβράνες με β-γλυκάνες
Εδώδιμες μεμβράνες με χιτοζάνη
ΜΑΡ και Βιο-Προστατευτικές Καλλιέργειες
freeze-chilling-trout
No 30 - Effect of processing history on the functional and structural characteristics of starch–fatty acid extrudates
No 31 - Effect of processing history on the physicochemical and structural characteristics of starch–fatty acid extrudates plasticized with glycerol
Nr. 32 - Effect of processing conditions on the physicochemical and structural characteristics of pregelatinised starch–fatty acid–glycerol extrudates

LCA ECO TOOLS

LCA ECO TOOL 13
LCA ECO TOOL 12
LCA ECO TOOL 11
LCA ECO TOOL 10
LCA ECO TOOL 9
LCA ECO TOOL 8
LCA ECO TOOL 7
LCA ECO TOOL 6
LCA ECO TOOL 5
LCA ECO TOOL 4
LCA ECO TOOL 3
LCA ECO TOOL 2
LCA ECO TOOL 1

The Color Space

Nr. 1 - A guide of understanding color communication
Nr. 2 - A guide of understanding color cmmunication-part 2
Nr. 3 - A guide of understanding color communication-part 3

Odor & Taste

Πως διακρίνουμε τις γεύσεις και τις μυρωδιές; Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την ευαισθησία της όσφρησης; Υπάρχει ανοσμία για συγκεκριμένες μυρωδιές; Όλες οι απαντήσεις σε ένα εισαγωγικό άρθρο για την οσμή και τη γεύση, από την Ειρήνη Χριστοδουλάκη, χημικό στο τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου της βιομηχανίας αρωμάτων, ΒΙΟΡΥΛ Α.E.

Odor & Taste
Sensory evaluation