Energy Saving Tip
Tip 7 Injection molding part 1
Tip 8 Injection molding part 2
Tip 9 Injection molding part 3
health and safety hints + tips
Nr. 1 - Machine Safety - Νοέμβριος 2015
Nr.2 - Chemical Safety Labeling - Δεκεμβριος 2015
Nr.3 - Prevention of Musculoskeletal Injuries- Ιανουάριος 2016
Nr. 4- Lock out tag out - Φεβρουάριος 2016
Nr.5-Ergonomics Safety at Warehouses-Μάρτιος 2016
Nr.6-Leaflet for first aid-Απρίλιος 2016
Nr. 7-Εργασία και Ηλεκτρικό Ρεύμα
Nr.8 - Οδηγίες προφύλαξης από τον καύσωνα
Nr.9 - Ασφαλής χρήση περονοφόρων οχημάτων σε Αποθήκες
Nr.10 - Φαρμακείο πρώτων βοηθειών
Nr.11- Έλεγχος Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων – ΕΛΟΤ HD 384
Nr.12 - Σταθεροί Προφυλακτήρες στα μηχανήματα
Nr. 13- Εργασία με Ασφάλεια σε Φορητές Κλίμακες
Nr.14- Ράφια Αποθήκευσης Υλικών
Students’s Corner
Nr. 1 - Σειρά συσκευασιών προϊόντων graffiti
Nr. 2 - Δημιουργικός σχεδιασμός συσκευασιών για γυναικείο άρωμα
Nr. 3 - Δημιουργικός σχεδιασμός συσκευασιών για τυροκομικά προϊόντα του Μετσόβου
Nr. 4 - Τουριστικό παιχνίδι γευσιγνωσίας οίνων Σκάκι: Greek wines gift pack
Nr. 5 - Μελάνια και Επιστρώσεις
Nr. 6 - Δημιουργία brand για συνεταιρισμό παραγωγής τοπικών προϊόντων της Κρήτης
Nr. 7 - Σχεδιασμός και υλοποίηση συσκευασίας για μπύρα μικρού επαρχιακού ζυθοποιείου.
Nr. 8 - Σχεδιασμός Συσκευασίας Μπαχαρικών
Nr. 9 - Σχεδιασμός Συσκευασίας ζυμαρικων
Nr.11 - Συσκευασία φρέσκων φυστικιών-poster
Nr.12 - Διαχείριση της ποιότητας του ελαιολάδου
Nr.13 - Επίδραση Υλικών Συσκευασίας σε Ελληνικά Κρασιά-poster
Nr. 16 - Milk Study Packaging vs Light Exposure
Nr. 17 - Smart Packaging TTI Application
Nr. 18 - SMEs Training on Smart Packaging
Nr.19 - Consumers Training on Smart Packaging
Nr. 20 - Διεθνής Έκδοση Μικροβιολογίας Τροφίμων
Nr. 21 - Μικροβιολογία Τροφίμων
Nr. 22 - Μικροβιολογικές Αλλαγές
Nr. 23 - Συσκευασία Τροποποιημένης Ατμόσφαιρας
Nr. 24 -Σχεδιασμός Προιόντων Ελληνικού Goji Berry
Nr. 25 - Σχεδιασμός Σειράς Συσκευασιών Ορυκτέλαιου
Εδώδιμες μεμβράνες με αντιμικροβιακά
Εδώδιμες μεμβράνες με β-γλυκάνες
Εδώδιμες μεμβράνες με χιτοζάνη
ΜΑΡ και Βιο-Προστατευτικές Καλλιέργειες
No 30 - Effect of processing history on the functional and structural characteristics of starch–fatty acid extrudates
No 31 - Effect of processing history on the physicochemical and structural characteristics of starch–fatty acid extrudates plasticized with glycerol
Nr. 32 - Effect of processing conditions on the physicochemical and structural characteristics of pregelatinised starch–fatty acid–glycerol extrudates
The Color Space
Nr. 1 - A guide of understanding color communication
Nr. 2 - A guide of understanding color cmmunication-part 2
Nr. 3 - A guide of understanding color communication-part 3
Odor & Taste
Πως διακρίνουμε τις γεύσεις και τις μυρωδιές; Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την ευαισθησία της όσφρησης; Υπάρχει ανοσμία για συγκεκριμένες μυρωδιές; Όλες οι απαντήσεις σε ένα εισαγωγικό άρθρο για την οσμή και τη γεύση, από την Ειρήνη Χριστοδουλάκη, χημικό στο τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου της βιομηχανίας αρωμάτων, ΒΙΟΡΥΛ Α.E.