ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Syskevasia 2014, Επένδυση Αξίας                      Plastica 2014, Η Μαγεία των Πλαστικών

Οργανωτές, Εκθέτες και Επισκέπτες όλοι μας ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για το μεγάλο μας ραντεβού στις 7-10 Νοεμβρίου στο ΜEC στην Παιανία (www.mec.gr).

Οι εκθέσεις Syskevasia και Plastica μαζί είναι κατά 35% μεγαλύτερες απ' ότι η Syskevasia 2012 φθάνοντας τον συνολικό αριθμό των 200 συμμετεχόντων (δείτε τις επωνυμίες τους στην ιστοσελίδα www.syskevasia-expo.gr, στην αρχική σελίδα, προκαταρκτική λίστα εκθετών) περιλαμβανομένων 30 εταιρειών που συμμετέχουν για πρώτη φορά. Μεταξύ τους υπάρχουν και απευθείας συμμετοχές από το εξωτερικό από χώρες όπως Τουρκία, Βουλγαρία, Αυστρία, Γερμανία και από άλλες χώρες μέσω των Ελλήνων αντιπροσώπων τους. Οι επαγγελματίες που θα επισκεφθούν τις εκθέσεις βάσει στοιχειών του παρελθόντος και της τρέχουσας προοπτικής αναμένεται να ξεπεράσουν τις 10.000.

Οι πρώτες ηλεκτρονικές προσκλήσεις επισκεπτών, ελληνικές & αγγλικές, είναι ήδη αναρτημένες στις ιστοσελίδες www.syskevasia-expo.gr και www.plastica-expo.gr, στην αρχική σελίδα ώστε οι ενδιαφερόμενοι να προγραμματίσουν έγκαιρα την επίσκεψή τους αφού τις εκτυπώσουν, συμπληρώσουν και προσκομίσουν στο εκθεσιακό κέντρο για την δωρεάν επίσκεψή τους.

Οι επισκέπτες μέσα στις 4 ημέρες λειτουργίας των εκθέσεων θα έχουν πολλαπλά οφέλη από την επίσκεψή τους γιατί θα εξετάσουν ιδίοις όμασι μια μεγάλη πανσπερμία εκθεμάτων από παλιούς και νέους εκθέτες, θα μιλήσουν με εκπροσώπους κλαδικών υποστηρικτών φορέων και περιοδικών (δείτε ιστοσελίδες), θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις έξι(6) ημερίδες και σεμινάρια που οργανώνουν κλαδικοί φορείς, περιοδικά και εκθέτες-δείτε ιστοσελίδες στην ενότητα 'παράλληλες εκδηλώσεις'- και δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας ερχόμενοι σε απευθείας επαφή με τους οργανωτές τους. Η είσοδος και το parking για όλους τους επισκέπτες είναι δωρεάν.

Για περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινίσεις, επικοινωνήστε με τους Οργανωτές στα τηλ: 210-8056205, 207 ή στο info3ek@otenet.gr .

Όλα τα Νέα / Άρθρα