Απονομή Βραβείων RISE Awards

Διαγωνισμός για βιώσιμες καινοτομίες στον κλάδο των FMCG/Supermarkets

Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 στο Ξενοδοχείο Civitel Attik πραγματοποιήθηκε η απονομή των βραβείων RISE (Retail Innovation for Sustainable Ecosystems) Awards τα οποία και διοργάνωσε το Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών.

Ο στόχος του Διαγωνισμού ήταν η ανάδειξη, σχεδίαση και προώθηση καινοτόμων ιδεών που επικεντρώνονται στο βιώσιμο λιανεμπόριο τροφίμων και ευρύτερα των FMCG προϊόντων. Οι 10 συμμετοχές που συμμετείχαν στην τελική φάση του διαγωνισμού υποστηρίχθηκαν μέσω της δικτύωσης με σούπερ-μάρκετ και βιομηχανίες/προμηθευτές για μελλοντικές συνεργασίες και πιθανή ανάπτυξη του προϊόντος/υπηρεσίας τους και έλαβαν χρήσιμες συμβουλές (τεχνικές, διοικητικές, οργανωτικές κλπ) από ειδικούς του κλάδου για την επιχειρηματική τους ανάπτυξη.

Ο Διαγωνισμός υποστηρίζεται από 9 σημαντικές εταιρίες: ΑΒ Βασιλόπουλος, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Coca Cola 3Ε, Δ. Μασούτης, ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής, My Market, Ok! Anytime Market, Praktiker και Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης και τελεί υπό την Αιγίδα των ΣΕΒΤ και ΣΥΒΙΠYΣ.

Όλα τα Νέα / Άρθρα