Το περίπτερο του ελληνικού design στην Interpack 2014

Το περίπτερο με τίτλο «Greek packaging design @ INTERPACK 2014» φιλοξενείται σε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες χώρους της έκθεσης, το Ιnnovation park Packaging Hall, δηλαδή στην αίθουσα της καινοτομίας.

Η παρουσία της χώρας μας με δικό της περίπτερο στη σημαντικότερη παγκόσμια συνάντηση του κλάδου της συσκευασίας αποτελεί μοναδική ευκαιρία που ενισχύεται και από το γεγονός ότι η Ελλάδα θα είναι η μόνη χώρα με ανάλογο περίπτερο!

Η εξωστρέφεια της χώρας μας που, εκτός από την αναμφισβήτητη ποιότητα των ελληνικών προϊόντων, στηρίζεται και στο υψηλού επιπέδου design των συσκευασιών, ήδη καταγράφεται διεθνώς ως σημαντική τάση και προκαλεί το ενδιαφέρον ώριμων αγορών του εξωτερικού.

Η επίσκεψη ειδικών και επαγγελματιών της συσκευασίας και του διεθνούς εμπορίου από όλο τον κόσμο θα ενισχύσει την εξωστρέφεια των ελληνικών προϊόντων, αλλά και του ίδιου του τομέα του ελληνικού design.

To Project «Greek packaging design @ INTERPACK 2014» είναι μια πρωτοβουλία του εξειδικευμένου διμηνιαίου περιοδικού συσκευασίας AllPack Hellas και της ομάδας ΙΚΟΝ4 την οποία, εκτός από το περιοδικό AllPack Hellas, απαρτίζουν οι εταιρίες: DASC Branding - Σύμβουλοι branding και επικοινωνίας, DOT REPRO - προεκτυπωτικές υπηρεσίες εύκαμπτης συσκευασίας, παραγωγή φλεξογραφικών κλισέ, Forlabels - Eφαρμογές συσκευασίας, αυτοκόλλητες ετικέτες

H ομάδα ΙΚΟΝ4 είναι μια "συμμαχία" τεσσάρων ελληνικών επιχειρήσεων που συμβάλλουν με τη δουλειά τους στη βελτίωση της εικόνας των ελληνικών προϊόντων και τα βοηθούν να βρουν το δρόμο τους στην διεθνή αλλά και στην εγχώρια αγορά.

Για το σκοπό αυτό το 2011 ένωσαν τις δυνάμεις τους διοργανώνοντας μια σειρά εκδηλώσεων με τίτλο: «Παράγω, αξίζω, προχωρώ»  σε όλη την Ελλάδα.

Η ομάδα ΙΚΟΝ4 λειτουργεί σε καθαρά εθελοντική βάση.

Η διεθνής έκθεση INTERPACK είναι η μεγαλύτερη έκθεση συσκευασίας του κόσμου και αποτελεί το σημαντικότερο ραντεβού όλων των επαγγελματιών του τομέα. Μερικά από τα εντυπωσιακά στοιχεία της:2.700 εκθέτες από 59 χώρες, από όλες τις ηπείρους165.000 επισκέπτες από όλο το κόσμο, που κατέχουν αποφασιστικές θέσεις στις εταιρίες τους.21% των επισκεπτών προέρχονται από τον κλάδο των τροφίμων174.000 τμ εκθεσιακός χώρος.1.170 δημοσιογράφοι από 46 χώρες καλύπτουν την έκθεση και διασφαλίζουν παγκόσμια κάλυψη.

Όλα τα Νέα / Άρθρα