Ελληνικές διακρίσεις WorldStar 2018

Στις 6 Νοεμβρίου 2017 τα μέλη του WPO (World Packaging Organization, www.worldpackaging.org),εκπροσωπώντας 16 χώρες συνεδρίασαν στην πόλη Rio de Janeiro της Βραζιλίας και βαθμολόγησαν τις 318 υποψήφιες συσκευασίες για τα διεθνή βραβεία συσκευασίας WorldStar 2018 (www.worldstar.org).Η εκδήλωση αυτή,διοργανώθηκε με την υποστήριξη του οργανισμού ABRE (the Brazilian Packaging Association).

Αξιολογήθηκαν προς βράβευση 40 συσκευασίες αναψυκτικών,7 ηλεκτρονικών συσκευών,42 τροφίμων,12 προϊόντων προσωπικής υγιεινής και φροντίδας,3 ετικετών,9 οικιακής φροντίδας,6 προϊόντων πολυτελείας,20 φαρμακευτικών και ιατρικών προϊόντων, 21 μεταφοράς αγαθών, 6 σημείων πώλησης κ.α.

Οι νικητές των ειδικών κατηγοριών (sustainability, packaging that saves food, marketing) θα ανακοινωθούν τον Ιανουάριο του 2018.
Οι Ελληνικές συμμετοχές στον φετινό διαγωνισμό ανήλθαν στις δέκα. Για πρώτη φορά στην ιστορία του διεθνούς θεσμού η χώρα μας έθεσε τόσες πολλές υποψηφιότητες.

Οι Ελληνικές εταιρίες και τα προϊόντα που βραβευτήκαν μέχρι σήμερα είναι τα εξής:

 Hatzopoulos SΑ, Power Gel - Stick

A.S. ADVERTISING, IONIA

Αthenian Brewer, Beer Can/ALFA Weiss "Upside- Down" can

Styl.S.Koskinidis S.A, POP MENTOS

PALAMIDIS SA, Container for fresh meat

Οι υποψήφιοι διεκδικητές που είχαν δικαίωμα συμμετοχής στον διεθνή διαγωνισμό αναδείχθηκαν από τα Ελληνικά βραβεία Packaging Innovation Awards 2017.Για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια ο Ελληνικός Διαγωνισμός οργανώθηκε από την εταιρία Boussias Communications, με τη συνεργασία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας (ΣΥ.ΒΙ.Π.Υ.Σ.).

Ο Σύνδεσμός μας ως εκπρόσωπος του WPO στην χώρα μας,με τη δράση αυτή δίνει την δυνατότητα προβολής των Ελληνικών προϊόντων και επιχειρήσεων.Η εξωστρέφεια σε συνδυασμό με την εφευρετικότητα και το επιχειρηματικό πνεύμα των Ελλήνων αξίζουν και αξιώνουν τη διεθνή ανάδειξη στην παγκόσμια αγορά της συσκευασίας.Συγχαρητήρια αξίζει να δοθούν σε όλες τις εταιρίες που συναγωνίστηκαν στον Ελληνικό διαγωνισμό και ιδιαίτερα σε αυτές που διεκδίκησαν και έλαβαν την ανώτατη διεθνή διάκριση.

Όλα τα Νέα / Άρθρα