Νέα & Αρθρογραφία

Η ενημέρωση ήταν και είναι η κύριος στόχος του ΣΥΒΙΠΥΣ. Η υπεύθυνη και τεκμηριωμένη αρθρογραφία του Συνδέσμου καλύπτει ένα σημαντικό εύρος θεμάτων σχετικών με τη Συσκευασία καθώς και αναλυτικές παρουσιάσεις των Δράσεων που έχει αναλάβει στα 15 χρόνια ζωής του.

Tsakalidis Analysis & Testing : Έλεγχος υλικών σε επαφή με τρόφιμα - Επέκταση Πεδίου Διαπίστευσης Εργαστηρίου (ΕΠΕΔ) Tα εργαστήρια Tsakalidis Analysis & Testing, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες  και τις τάσεις της αγοράς και στοχεύοντας πάντα στην πλήρη υποστήριξη των πελατών μας, εμπλουτίσαμε το ΕΠΕΔ μας με περισσότερες διαπιστευμένες μεθόδους για τον έλεγχο των  υλικών που πρόκειται να έρθουν σε επαφή με τρόφιμα.

Περισσότερα

Κ.Kanellakis SA certification Η βιομηχανία ανακύκλωσης πλαστικών K. ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ Α.Ε. πιστοποιήθηκε (EuCertPlast). από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ανακύκλωσης Plastics Recyclers Europe

Περισσότερα

ArgoNews Τεύχος Μαρτίου 2015 Διαβάστε το νέο τεύχος του Μηνιαίου Ενημερωτικού Δελτίου της Argo S.A.

Περισσότερα

Η Ldtech το 2014, με τη παρουσία της δίπλα στις επιχειρήσεις της Ελληνικής και Διεθνούς αγοράς, βασιζόμενη στη τεχνογνωσία και εμπειρία της, έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να δοθούν λύσεις σε διαχρονικές ανάγκες και χρόνια προβλήματα.

Περισσότερα

Η ΑΡΓΩ ΑΕ σας προσκαλεί να την επισκεφθείτε στην Έκθεση CPhl – InnoPack 2014, η οποία διεξάγεται 7-9 Οκτωβρίου 2014, στο Παρίσι.

Περισσότερα

ArgoNews Τεύχος Ιουνίου 2014 Διαβάστε το νέο τεύχος του Μηνιαίου Ενημερωτικού Δελτίου της Argo S.A.

Περισσότερα

Το περίπτερο του ελληνικού design στην Interpack 2014 Για πρώτη φορά, περίπου 100 ελληνικά προϊόντα που ξεχωρίζουν για το σχεδιασμό τους, την αισθητική ή την καινοτομία τους, θα εκτεθούν στη Διεθνή Έκθεση ΙΝΤERPACK στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, από τις 8 μέχρι και τις 14 Μαΐου 2014 σε ένα εξειδικευμένο περίπτερο.

Περισσότερα

Το νέο ενημερωτικό έντυπο της Χατζόπουλος ΑΕ, κυκλοφόρησε, με τίτλο "Challenges in Packaging "...

Περισσότερα

Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό περιοδικό ΑRGOnews Oκτώβριος 2013. Εκτός από την ελληνική έκδοση τα «ΝΕΑ της ΑΡΓΩ» εκδίδονται στα αγγλικά, αραβικά και ρουμανικά, ενώ σύντομα θα εκδίδονται και στα ρωσικά.

Περισσότερα

Το νέο ενημερωτικό έντυπο της Χατζόπουλος ΑΕ, κυκλοφόρησε, με τίτλο "Το Go Green"...

Περισσότερα
Σελίδα 1 από 2