Βραβεύσεις World star 2024 

Στις 9 Ιανουαρίου ο Παγκόσμιος Οργανισμός Συσκευασίας (WPO) ανακοίνωσε τους  νικητές των διεθνών βραβείων συσκευασίας World stars 2024 στον οποίο συμμετείχαν 41 χώρες με 435 υποψήφιες καταχωρήσεις.  Οι χώρες με τις περισσότερες διακρίσεις στο φετινό διαγωνισμό είναι οι ακόλουθες: Ιαπωνία (28), Γερμανία (21), Αυστραλία + Ν. Ζηλανδία (16), ΗΠΑ (12), Βραζιλία (11) και Αυστρία (11). 

Τα διεθνή βραβεία απηχούν τη σημασία της καινοτομίας στις συσκευασίες σε παγκόσμιο επίπεδο, ενισχύοντας την επιστήμη, την τεχνολογία και αναγνωρίζοντας αλλά και ενθαρρύνοντας τους επαγγελματίες της συσκευασίας να συνεχίσουν την έρευνα.   

Η πλήρης λίστα των νικητών είναι διαθέσιμη τόσο στις ιστοσελίδες του WorldStar όσο και του WPO – www.worldstar.org ή www.worldpackaging.org. Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στην Ταϊλάνδη, στις 15 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια της Έκθεσης ProPak Asia. Στην εκδήλωση αυτή ο WPO θα ανακοινώσει τους νικητές για τις ειδικές κατηγορίες - Βραβείο Προέδρου, Βραβείο Βιωσιμότητας, Βραβείο Μάρκετινγκ και Βραβείο Συσκευασίας που μειώνει την σπατάλη τροφίμων. . 

Τα βραβεία που κατέκτησαν οι  ελληνικές εταιρίες είναι τα εξής: 

Εταιρία: A.HATZOPOULOS S.A 

Προϊόν: X-LOOP | PCR pouch packaging solution 

Κατηγορία: Packaging Materials and Components 

Εταιρία: A.S. Strategy, Branding & Communication, A. Skaraki & Co 

Προϊόν:  The Wine Bag 

Κατηγορία: Alcoholic Beverages 

Εταιρία: UNIPAK HELLAS CENTRAL S.A Reusable | Recyclable package 

Προϊόν: Reusable | Recyclable package 

Κατηγορία: : E-Commerce 

Δικαίωμα συμμετοχής στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Συσκευασίας, έχουν οι βραβευθέντες στα Ελληνικά Packaging Awards, που διοργανώνονται κάθε έτος από την εταιρία Boussias, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας (ΣΥΒΙΠΥΣ) τακτικού μέλους του Παγκόσμιου Οργανισμού Συσκευασίας - WPO.  

 

 

 

 


Όλα τα Awards