Ετήσια Γενική Συνέλευση

Παρουσία εκπροσώπων της πλειοψηφίας των μελών μας, η Συνέλευση ξεκίνησε με Ομιλία του Προέδρου του ΣΥΒΙΠΥΣ Δημήτρη Μαντή, ο οποίο αναφέρθηκε στις πολλαπλές δράσεις και πρωτοβουλίες του Συνδέσμου το προηγούμενο έτος και ανέλυσε τις προγραμματισμένες ποικίλες δραστηριότητες για το 2016. Ακολούθησε συζήτηση με τα μέλη, όπου λύθηκαν ερωτήματα και ακούστηκαν προτάσεις για μελλοντικές δράσεις του Συνδέσμου. Όλοι συμφώνησαν στις μεγάλες δυνατότητες του ΣΥΒΙΠΥΣ για ενημέρωση και προβολή του κλάδου μας, τα οποία θα επιτευχθούν με τη συνεργασία και ενεργή παρουσία των μελών μας.

Η Συνέλευση συνεχίστηκε με ομιλία της Δρ. Ζωής Μούσια, Προισταμένης στο Τμήμα Λοιπών Επεξεργασμένων Τροφίμων της Διεύθυνσης Ελέγχου Επιχειρήσεων του ΕΦΕΤ, με θέμα " Ανασκόπηση δράσεων στον τομέα των υλικών σε επαφή με Τρόφιμα το διάστημα 2009-2016" και έκλεισε με παρουσίαση του Γιώργου Παναγόπουλου, Σύμβουλου Μεταφοράς Τεχνολογίας του Δικτύου ΠΡΑΞΗ, με θέμα "Υπηρεσίες του Enterprise Europe Network για δικτύωση με επιχειρήσεις του εξωτερικού και συμμετοχή σε Ευρωπαικά προγράμματα στο τομέα της Συσκευασίας".

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και η Γραμματεία του Συνδέσμου μας ευχαριστούν τα μέλη μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Η προσπάθεια συνεχίζεται με στόχο την απόκτηση γνώσης και περαιτέρω εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και των στελεχών της Ελληνικής Συσκευασίας.

Όλα τα Νέα / Άρθρα