Γενική Συνέλευση-Εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Η Συνέλευση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου Αλέξη Στασινόπουλου και συνεχίστηκε με τη παρουσίαση των δραστηριοτήτων του προηγούμενου και του τρέχοντος έτους από τον Γενικό Διευθυντή Μίλτο Μέλλιο.

Ακολούθησε ενημέρωση από τον Δημήτρη Μαντή, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις της συνεργασίας του ΣΥΒΙΠΥΣ με τον ΕΦΕΤ, για τη συγγραφή του Οδηγού Ορθής Πρακτικής για τα Υλικά Συσκευασίας που έρχονται σε επαφή με Τρόφιμα.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν εκπρόσωποι νέων μελών του Συνδέσμου (ΓΙΑΤΣΗΣ PACK, LDTECH, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ARTS, TSAKALIDIS LABS), οι οποίοι έκαναν συνοπτική παρουσίαση των δραστηριοτήτων και των στόχων των επιχειρήσεων που εκπροσωπούν και σκιαγράφησαν τις προσδοκίες που έχουν από τη συμμετοχή τους στο Σύνδεσμο.

Ακολούθησε παρουσίαση ανασκόπηση από τον Αλέξη Στασινόπουλου για τα 15 χρόνια ύπαρξης και λειτουργίας του Συνδέσμου.Στο τέλος της παρουσίασης έγινε γνωστή η πρόταση σχετικά με τον επόμενο Πρόεδρο για την επόμενη διετία, όπως προβλέπεται από το Καταστατικό. Προτάθηκε ο μέχρι πρότινος Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Μαντής. Η πρόταση έγινε δεκτή από όλα τα παριστάμενα μέλη και έτσι εκλέχτηκε  ο δεύτερος Πρόεδρος στην δεκαπεντάχρονη ιστορία του Συνδέσμου μας.

Την εκλογή ακολούθησε σειρά προτάσεων από το νέο Πρόεδρο και τα μέλη, σχετικά με νέες δραστηριότητες και εκδηλώσεις, καλύτερης αξιοποίησης της ιστοσελίδας www.pac.gr, και διαρκούς συνεργασίας με άλλους φορείς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς της χώρας. Ο δημιουργικός διάλογος συνεχίστηκε ιδιαίτερα «ζωντανός» και έδειξε το ενδιαφέρον και τη θέληση όλων για την καλύτερη παρουσία του Συνδέσμου στο χώρο που εκπροσωπεί.

Στο τέλος της Συνέλευσης εκλέχτηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τη διετία 2015-16, το οποίο έχει ως εξής:

Πρόεδρος:

Μαντής Δημήτρης (DRUCKFARBEN AE)

Αντιπρόεδρος:

Χατζηχρυσός Αυγερινός (FORLABELS AE)

Μέλη (Με αλφαβητική σειρά):

Αργυρόπουλος Στέλιος (ALFABETAROTO AE)

Γιάτσης Αχιλλέας (ΓΙΑΤΣΗΣ PACK ABEE)

Ναλμπάνης Ευθύμης (ΜΕΛ ΑΕ)

Παπασπυρόπουλος Γιάννης (AVRV AE)

Πατρινός Παναγιώτης (ΕLPACK AE)

Τουρασανίδης Λευτέρης (ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ)

Τσακαλίδης Αντώνης (Α. ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΕΕ)

Τσαντεκίδης Αρκάδιος (ΓΙΟΥΛΑ ΑΕ)

Τσιμή Ντιάνα (ΤΣΙΜΗ ΑΕ)

Όλα τα Νέα / Άρθρα