Δράσεις

Η ενημέρωση ήταν και είναι ο κύριος στόχος του ΣΥΒΙΠΥΣ χωρίς να περιορίζεται στη συγγραφή και ανάρτηση άρθρων.  Στα 15 χρόνια ζωής του, έχουν πραγματοποιηθεί τρεις Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί  με τίτλο "Ελληνικά Αστέρια Συσκευασίας", πολλά σεμινάρια και ημερίδες καθώς και ένα εξαιρετικά επιτυχημένο Πανελλήνιο Συνέδριο. Ενημερωθείτε παρακάτω για τη δραστηριότητα του Συνδέσμου.

Γενικές Συνελεύσεις Δ.Σ. Την Τετάρτη 26 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια ΓΣ του ΣΥΒΙΠΥΣ και την Τρίτη 2 Μαΐου ολοκληρωθήκαν σε μια δεύτερη συνεδρίαση οι αρχαιρεσίες για την εκλογή τoυ νέου διευρυμένου ΔΣ,αλλά και η έγκριση του νέου καταστατικού. 

Περισσότερα

Γενικές Συνελεύσεις Δ.Σ. Την Τέταρτη 29/1/2020 πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η ετήσια Γ.Σ. του ΣΥΒΙΠΥΣ

Περισσότερα

Γενικές Συνελεύσεις Δ.Σ. Ο Πρόεδρος,το Διοικητικό Συμβούλιο και η Γραμματεία του ΣΥΒΙΠΥΣ οργάνωσαν την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας,στις 13 Φεβρουαρίου 2019.

Περισσότερα

Γενικές Συνελεύσεις Δ.Σ. Η ετήσια Γ.Σ. του ΣΥΒΙΠΥΣ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 στο ξενοδοχείο Divani Palace Acropolis με ιδιαίτερα αυξημένη συμμετοχή στελεχών της Ελληνικής βιομηχανίας.

Περισσότερα

Γενικές Συνελεύσεις Δ.Σ. Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας.

Περισσότερα

Γενικές Συνελεύσεις Δ.Σ. Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Τετάρτη 2 Μαρτίου το απόγευμα, η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας στο Ξενοδοχείο "Divani Palace Acropolis" στο κέντρο της Αθήνας.

Περισσότερα

Με τη συμμετοχή στελεχών από δεκαπέντε εταιρίες μέλη μας, πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου, στο Ξενοδοχείο “Ηλέκτρα” του Συντάγματος, η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου

Περισσότερα

Γενικές Συνελεύσεις Δ.Σ. Με τη συμμετοχή εκπροσώπων από την πλειοψηφία των ενεργών μελών του Συνδέσμου μας, διεξήχθη την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014 η ετήσια Γενική Συνέλευση, στο Ξενοδοχείο "Electra Hotel", στο κέντρο της Αθήνας.

Περισσότερα

Γενικές Συνελεύσεις Δ.Σ. Η 10η Γενική Συνέλευση του ΣΥΒΙΠΥΣ πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Electra Palace-Athens στις 26 Φεβρουαρίου 2013 με πολυπληθή προσέλευση των εκπροσώπων των μελών του. Διαβάστε μια συνοπτική παρουσίαση των θεμάτων που συζητήθηκαν.

Περισσότερα

Γενικές Συνελεύσεις Δ.Σ. H 9η Γενική Συνέλευση του ΣΥΒΙΠΥΣ πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Electra Palace-Athens στις 26 Ιανουαρίου 2011 με πολυπληθή προσέλευση των εκπροσώπων των μελών του. Ακολουθεί συνοπτική παρουσίαση των θεμάτων που συζητήθηκαν.

Περισσότερα
Σελίδα 1 από 2